Om Comfortboxen

Comfortboxen har sedan 2012 utvecklat flera olika typer av produkter för säker förvaring av mobiltelefoner, bärbara datorer och läsplattor. Vi möter skolors och arbetsplatsers behov av att kunna förvara, transportera och ladda ett större antal enheter samtidigt.

Den första Comfortboxen visades på Sett-mässan i Kista 2012, detta var vår minsta modell med plats för 10 stycken läsplattor/iPads. Intresset på mässan var stort och det visade sig också att det fanns behov av större vagnar för halv- och helklassuppsättningar. Vår målsättning blev då att skapa en större lättkörd vagn som enkelt kunde ta sig över trösklar och andra hinder på ett smidigt sätt. Vi skapade då en vagn med extra stora bakhjul, vilket sedan dess har blivit något av våra vagnars signum.

Under åren som gått har vi utvecklat och anpassat produkter utifrån våra kunders önskemål. Fler storlekar har tagits fram och vårt sortiment möter marknadens behov av olika modeller. Vi tillverkar nu både vagnar och skåp som kan justeras för att passa olika typer av bärbara datorer och läsplattor.

Under dessa 10 år har Comfortboxen tillverkat och levererat mer än 5000 enheter till skolor och arbetsplatser runt om i Skandinavien. Idag har vi över 150 kommuner som nöjda kunder runt om i Sverige och vi säljer även produkter i Finland, Norge och Danmark.

Ola Nordmann
Customer Support

Kontakta oss

Vill du ha en offert? Eller är du intresserad av att bli återförsäljare av våra produkter? Välkommen att kontakta oss för svar på dina frågor.
Kontakt/Offert

Ola Nordmann
Customer Support

Kontakta oss

Vill du ha en offert? Eller är du intresserad av att bli återförsäljare av våra produkter? Välkommen att kontakta oss.

Kontakt/Offert

+150

Kommuner som nöjda kunder

+5000

Levererade enheter i Skandinavien

+15

Återförsäljare av våra produkter