Om oss

Comfortboxen har sedan 2012 utvecklat flera olika typer av produkter som kan lagra bärbar IT-utrustning för skolor och arbetsplatser som använder datorer och läsplattor.

Med konceptet att kunna förvara, transportera och främst kunna ladda större antal enheter samtidigt.

Med ett brett sortiment av vagnar som kan tansportera IT- utrustning från klassrum till klassrum har vi nu även en ny stationär förvaringslösning.

Comfortboxen universal är vårt laddningsskåp för bärbara datorer och iPads med justerbara sidopaneler. Du kan själv anpassa ditt laddningsskåp utifrån din enhet.

Bakgrund

COMFORTBOXEN

Comfortboxen grundades 2012 av Mats-Åke Johansson i Halmstad. Företaget hette då AD Produktion. Med konceptet att kunna förvara, transportera och främst kunna ladda större antal enheter samtidigt för de skolor som vill dela på datorer tog Mats-Åke fram den första laddningsvagnen.

Varumärket Comfortboxen har sin upprinnelse i Halmstad då Mats-Åke startad företaget AD-produktion 1992. Han såg då som lärare hur iPads användes i skolornas undervisning. För att med ett begränsat antal paddor kunna betjäna flera undervisningsgrupper insåg han att behovet på ett enkelt och bekvämt sätt kunna förvara, transportera och ladda flera enhet var stort. Målet var att konstruera en vagn som var lättkörd, smidig och hållbar, med andra ord ”comfortabel ”.

Den första Comfortboxen visades på Sett-mässan i Kista 2012, detta var vår minsta modell med plats för 10 st. iPads. Intresset på mässan var stort och att det visade sig också att det fans behov av större vagnar för halv och helklassuppsättningar. Vårt målsättning var då att skapa en större lättkörd vagn som kan köra över trösklar och andra hinder på ett smidigt sätt. Vi skapade då en vagn med extra stora bakhjul och de stora bakhjulen har även sedan dess blivit något av Comfortboxens signum.

Under åren som gått och efter kundernas önskemål har fler storlekar tagits fram och vårt sortiment fyller nu skolornas behov på olika modeller. Där med tillverkar vi nu även vagnar som passar bärbara datorer och Chromebook med samma koncept på smidighet av förvaring, Laddning och Transportering.

Under dessa 6 år har comfortboxen tillverkat och levererat närmare 3000 enheter till skolor runt om i Scandinavien. Idag har vi över 150 kommuner som nöjda kunder runt om i Sverige och har även det senaste året expanderat och säljer nu även produkter i Finland, Norge och Danmark.

Vårt Team

COMFORTBOXEN

KANTI HIRANI

CEO
Financial Manager
+46 708 98 88 78
kanti@comfortboxen.se

Tulsi2CV-7628.jpg

TULSI HIRANI

Production Manager
Marketing Manager, Sales
+46 707 45 71 77
tulsi@comfortboxen.se

MicaelCV-3.jpg

MICAEL LINDBERG

Production